• Slecht contact mee te krijgen. Mijn sites hebben er weken uitgelegen vanwege een virus aanval. Soms komt het voor dat de site het ineens niet meer doen. Dan moet je tickets aanmaken en in de wacht gaan staan. Sites laden erg langzaam. Trage servers en service.

    Sterke punten
    De prijs misschien? Verder is ;er niet echt een sterk punt aan te wijzen.

    Zwakke punten
    De ondersteuning (helpdesk), trage responsetijd. Geen telefonische bereikbaarheid. Alles moet via tickets gebeuren en dat is niet fijn als je haast hebt omdat je opdrachten via je site mis gaat lopen.

    Door Ro op 26 april 2019 Reageer

  • Hebben afgelopen januari een aanval gehad. Heb er zelf ook hinder van gehad, op het moment zwaar ***. Maar ik ben erg goed geholpen. Ben al jaren klant en verder nooit geen problemen. Top voor de rest.

    Door Hendruk op 4 april 2019 Reageer

  • Cryptolocker virus. Alle backups gewist, groot deel nog steeds niet bereikbaar na 30 (!!!) dagen. Vermijden!

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Beveiliging. Backups. Service.

    Door Frederik op 1 februari 2019 Reageer

  • ELITE MODELS VIP іs the bеѕt escort agency in Paris.

    Sterke punten
    ELITE MODELS VIP іs the best escort agency іn Paris.

    Zwakke punten
    ELITE MODELS VIP іs thе best escort agency іn Paris.

    Door www.escort-paris.org op 13 oktober 2018 Reageer

  • Wie heeft er nog meer ervaringen met Power Internet B.V. en is net als mij opgelicht met een pakket waar ik nooit gebruik van zou maken en dat ook duidelijk te hebben aangegeven is mij nu een nieuw pakket aangesmeerd voor een jaar en verteld dat ik online sta en hun dat hebben gedaan! Die Rob is een hele asociale man die zijn plek moet gaan weten onderhand dus wie joint mee en heeft hetzelfde mee gemaakt? Ik ben met mijn advocaat nu bezig een zaak op te zetten tegen Rob en des te meer getuigen zich melden die hetzelfde hebben mee gemaakt, hebben we meer kans dat we al ons geld inclusief schadevergoeding verhaald gaan krijgen!

    Zwakke punten
    Oplichters/afpersers

    Door Miss op 24 september 2018 Reageer

  • Hi exceptional website! Does running a blog similar to this require a lot of work?
    I have very little expertise in programming however I had been hoping to start my own blog
    soon. Anyways, should you have any ideas or tips for
    new blog owners please share. I understand this is
    off topic nevertheless I simply had to ask. Many thanks!

    Sterke punten
    Hi exceptional website! Does running a blog similar to this require a lot
    of work? I have very little expertise in programming however
    I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, should you have any ideas or tips for new blog owners please
    share. I understand this is off topic nevertheless I simply had to ask.
    Many thanks!

    Zwakke punten
    Hi exceptional website! Does running a blog similar to this require
    a lot of work? I have very little expertise in programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, should you have any ideas or tips for
    new blog owners please share. I understand this is
    off topic nevertheless I simply had to ask.
    Many thanks!

    Door uk-drugstore.trade op 23 juni 2018 Reageer

  • astrologie wiktionnaire quel est le signe astrologique du 10 juillet
    signes astrologie date 25 mars signe astrologique tatouage femme signe astrologique lion mercure en astrologie
    compatibilite signe astrologique lion et poisson analyse astrologique gratuite
    signe du zodiaque 1er janvier nouveau signe
    astrologique signe astrologique scorpion image 25 septembre signe zodiaque signe du zodiaque du cancer 21 octobre signe zodiaque 1 mars
    quel signe astrologique pendentif signe astrologique scorpion signe astrologique belier du
    mois astrologie la lune bleue signe astrologique tibetain gemeau signe astrologique date juillet signe
    astrologique pendentif signe astrologique scorpion signe astrologique
    celtique animaux calendrier signe astrologique
    ascendant signe astrologique juin 2 mars signe astrologique compatibilite
    astrologique avec date de naissance signe astrologique du jour sagittaire signe astrologique 4 images 1
    mot quel signe astrologique 12 decembre signe zodiaque 11 mars cours gratuit astrologie karmique compatibilite astrologique
    vierge sagittaire astrologie de la semaine belier definition simple de l'astrologie calculer son ascendant
    astrologique femme quel signe astrologique 7 decembre
    portrait astrologique lion ascendant cancer astrologie
    signe vierge homme signe astrologique poisson ascendant sagittaire signe astrologie arabe masse de fer
    collier signe astrologique balance 31 mai signe astrologique femme dragon et homme serpent astrologie chinoise calculer la lune astrologie astrologie zodiaque chinois gemeau astrologie amour 4
    septembre signe astrologique 15 mars signe astrologique
    21 septembre signe zodiaque description signe zodiaque taureau signe astrologique arabe epee comment calculer son signe du zodiaque chinois signe astrologique homme verseau femme scorpion compatibilite signe astrologique lion astrologie maison 7 en sagittaire signe astrologique pour le 9 novembre 22 avril signe zodiaque calculer
    signe astrologique gaulois signe zodiaque 4 avril signe astrologique 19 mai
    calculer votre signe astrologique signe zodiaque 31 juillet astrologie maison 6 en capricorne
    signe zodiaque 12 mars signe astrologique d'une
    personne nee le 1er juin astrologie theme astral carte
    du ciel et portrait gratuit quel signe astrologique chinois je suis signe zodiaque du 14 novembre
    comment savoir son ascendant astrologique astrologie venus en scorpion signe astrologique du 25 novembre theme astrologie vedique gratuit signe astrologique ne le 20 aout signe astrologique tatouage cancer astrologie carte du
    ciel de naissance signe du zodiaque 26 janvier astrologie chinoise dragon de
    bois chevre eau astrologie chinoise date de signe astrologique astrologie azteque simplifiee les
    scorpions signe astrologique signe zodiaque vierge folle signe zodiaque 14 mai maison en astrologie signe astrologique janvier
    22 astrologie siderale vierge juillet signe zodiaque signe astrologique calcul gratuit
    astrologie carte du ciel du jour compatibilite astrologique maman bebe signe
    astrologique celtique animaux signe astrologique cancer homme en amour astrologie karmique lune noire quel est le
    signe astrologique du 9 novembre signe astrologique cancer ascendant vierge astrologie celtique
    sapin quel signe astrologique le 8 juin compatibilite signe
    astrologique lion et sagittaire calendrier signe du zodiaque chinois tigre blanc astrologie chinoise tattoo astrologie poisson quel est le
    signe astrologique du 1 juillet qu'est ce que le decan en astrologie compatibilite signe astrologique taureau et vierge carte astrologique du ciel signe du zodiaque taureau ascendant lion signe astrologique
    de la main signe astrologique chinois lapin de terre d'ou vient l'astrologie quel signe astrologique en aout description signe astrologique vierge astrologique scorpion caracteres signes astrologiques calendrier astrologique chinois quel est le signe astrologique du 4 janvier astrologie chinoise
    et son ascendant astrologie siderale poisson sign astrologique signe astrologique taureau vierge symbole signe astrologique scorpion astro analyse
    astrologique gratuite signe du zodiaque le 21 juin astrologie maison 6 en capricorne pierre precieuse et signe du zodiaque signe astrologique sexo homme caracteristique signe astrologique gemeaux signe astrologique 23 avril pierre
    semi precieuse astrologie signe zodiaque coq 13eme signe astrologique serpentaire les signes astrologiques les plus gentils
    les dates des 12 signes astrologiques signe astrologique 18 mars signe astrologique
    19 aout portrait signe astrologique et ascendant signe astrologique date naissance compatibilite signe astrologique et
    ascendant signe astrologique gemeaux personnalite quel est mon signe astrologique decan signe
    astrologique cancer signe astrologique 25 mars signe astrologique scorpion du mois signe astrologique date 31 janvier astrologie homme cancer ascendant verseau personnalite astrologique lion caracteristique du signe astrologique vierge
    signe astrologique 23 octobre ascendant signe zodiaque 10 decembre astrologie chinoise
    du cochon quel est le signe astrologique du 14
    mars maison astrologique tarot pierre precieuse astrologie
    astrologie maison 7 en sagittaire symbole des signes astrologiques quel signe astrologique pour le 23
    janvier signe zodiaque 1 janvier 6 novembre signe astrologique
    25 janvier quel signe astrologique astrologie homme
    poisson femme gemeaux signe astrologique du cancer en tatouage affinites entre signes astrologiques chinois signe du zodiaque mois
    aout 14 juin quel signe astrologique savoir mon astrologie chinoise astrologie 4
    aout medaille signe astrologique cancer signe astrologique celtique animaux signe astrologique du sagittaire homme
    image tatouage signe astrologique balance ascendant astrologie occidentale signe astrologique du 20 octobre signe astrologique femme poisson homme lion astrologie lune en maison 9 pierre astrologie vierge
    14 juin quel signe astrologique signe astrologique 16 novembre signe astrologique de la main pendentif signe astrologique pierre
    signe astrologique scorpion tatouage signe astrologique et prenom chevre terre astrologie chinoise quel signe astrologique en octobre signe zodiaque 20 juin compatibilite signe astrologique date de naissance calendrier des signes du zodiaque chinois
    2 aout signe astrologique signe astrologique femme verseau homme lion signe zodiaque lion ascendant vierge ne le 23 septembre
    quel signe astrologique compatibilite amoureuse astrologique gay cancer dates astrologie signe astrologique
    le 25 avril 14 janvier signe zodiaque signe astrologique mars compatibilite
    astrologique verseau sagittaire signe astrologique belier tatouage astrologie
    sexo signe astrologique taureau ascendant lion homme pendentif argent signe astrologique
    verseau

    Sterke punten
    astrologie wiktionnaire quel est le signe astrologique du 10 juillet signes astrologie date 25 mars signe astrologique tatouage femme
    signe astrologique lion mercure en astrologie compatibilite signe astrologique lion et poisson analyse astrologique gratuite signe du zodiaque 1er janvier nouveau signe astrologique signe astrologique scorpion image 25 septembre signe zodiaque signe du zodiaque du cancer 21 octobre signe zodiaque 1 mars quel signe astrologique pendentif
    signe astrologique scorpion signe astrologique belier du mois
    astrologie la lune bleue signe astrologique tibetain gemeau signe astrologique date juillet signe astrologique
    pendentif signe astrologique scorpion signe astrologique celtique animaux
    calendrier signe astrologique ascendant signe astrologique juin 2 mars signe astrologique compatibilite astrologique avec date de naissance signe astrologique du jour sagittaire signe astrologique 4 images 1 mot quel signe astrologique 12 decembre signe
    zodiaque 11 mars cours gratuit astrologie
    karmique compatibilite astrologique vierge sagittaire astrologie de la semaine belier definition simple de l'astrologie calculer son ascendant astrologique femme quel signe astrologique 7 decembre portrait astrologique lion ascendant cancer astrologie signe vierge homme signe astrologique
    poisson ascendant sagittaire signe astrologie
    arabe masse de fer collier signe astrologique balance 31 mai signe astrologique femme dragon et homme
    serpent astrologie chinoise calculer la lune astrologie astrologie zodiaque chinois gemeau astrologie amour
    4 septembre signe astrologique 15 mars signe astrologique 21 septembre signe zodiaque description signe zodiaque taureau signe astrologique arabe epee
    comment calculer son signe du zodiaque chinois signe astrologique homme verseau femme scorpion compatibilite signe
    astrologique lion astrologie maison 7 en sagittaire signe
    astrologique pour le 9 novembre 22 avril signe zodiaque calculer signe astrologique gaulois signe zodiaque 4
    avril signe astrologique 19 mai calculer votre signe astrologique signe zodiaque 31 juillet
    astrologie maison 6 en capricorne signe zodiaque
    12 mars signe astrologique d'une personne nee le 1er juin astrologie theme
    astral carte du ciel et portrait gratuit quel signe astrologique chinois je suis signe zodiaque du 14 novembre comment
    savoir son ascendant astrologique astrologie venus en scorpion signe astrologique du 25 novembre
    theme astrologie vedique gratuit signe astrologique ne le 20 aout signe astrologique tatouage cancer astrologie carte du ciel de naissance signe du zodiaque 26 janvier astrologie chinoise dragon de bois chevre eau astrologie chinoise date de signe astrologique astrologie azteque simplifiee les scorpions signe astrologique signe zodiaque vierge
    folle signe zodiaque 14 mai maison en astrologie signe
    astrologique janvier 22 astrologie siderale vierge juillet signe zodiaque signe astrologique calcul
    gratuit astrologie carte du ciel du jour compatibilite astrologique
    maman bebe signe astrologique celtique animaux signe astrologique cancer homme en amour astrologie karmique lune noire quel
    est le signe astrologique du 9 novembre signe astrologique cancer
    ascendant vierge astrologie celtique sapin quel signe astrologique le 8
    juin compatibilite signe astrologique lion et sagittaire calendrier signe du zodiaque chinois tigre blanc astrologie
    chinoise tattoo astrologie poisson quel est le signe astrologique du 1 juillet qu'est ce que le decan en astrologie compatibilite signe astrologique taureau et vierge carte
    astrologique du ciel signe du zodiaque taureau ascendant lion signe astrologique de la main signe astrologique chinois lapin de terre d'ou vient l'astrologie
    quel signe astrologique en aout description signe astrologique vierge astrologique
    scorpion caracteres signes astrologiques calendrier astrologique chinois quel est le signe astrologique
    du 4 janvier astrologie chinoise et son ascendant astrologie siderale
    poisson sign astrologique signe astrologique taureau vierge symbole signe astrologique scorpion astro analyse astrologique gratuite signe
    du zodiaque le 21 juin astrologie maison 6 en capricorne pierre precieuse et signe du zodiaque signe astrologique
    sexo homme caracteristique signe astrologique gemeaux
    signe astrologique 23 avril pierre semi precieuse astrologie
    signe zodiaque coq 13eme signe astrologique serpentaire les signes astrologiques les plus gentils
    les dates des 12 signes astrologiques signe astrologique 18 mars
    signe astrologique 19 aout portrait signe astrologique
    et ascendant signe astrologique date naissance compatibilite
    signe astrologique et ascendant signe astrologique gemeaux personnalite
    quel est mon signe astrologique decan signe astrologique cancer signe astrologique 25 mars signe
    astrologique scorpion du mois signe astrologique date 31 janvier astrologie homme cancer ascendant verseau personnalite astrologique lion caracteristique du signe
    astrologique vierge signe astrologique 23 octobre ascendant
    signe zodiaque 10 decembre astrologie chinoise du cochon quel
    est le signe astrologique du 14 mars maison astrologique tarot pierre
    precieuse astrologie astrologie maison 7 en sagittaire symbole des signes astrologiques quel signe astrologique pour le
    23 janvier signe zodiaque 1 janvier 6 novembre signe astrologique 25 janvier quel signe astrologique astrologie homme poisson femme gemeaux signe astrologique du cancer en tatouage affinites entre signes astrologiques chinois signe du
    zodiaque mois aout 14 juin quel signe astrologique savoir mon astrologie
    chinoise astrologie 4 aout medaille signe astrologique cancer signe astrologique celtique animaux signe astrologique du sagittaire homme image tatouage
    signe astrologique balance ascendant astrologie occidentale signe
    astrologique du 20 octobre signe astrologique femme poisson homme lion astrologie
    lune en maison 9 pierre astrologie vierge 14 juin quel signe astrologique signe astrologique 16 novembre signe astrologique de la main pendentif signe astrologique pierre signe astrologique scorpion tatouage signe astrologique et prenom chevre terre astrologie chinoise
    quel signe astrologique en octobre signe zodiaque 20 juin compatibilite signe astrologique date de naissance calendrier des signes du
    zodiaque chinois 2 aout signe astrologique signe astrologique femme verseau homme lion signe zodiaque lion ascendant vierge ne le 23 septembre quel signe astrologique compatibilite amoureuse astrologique gay
    cancer dates astrologie signe astrologique le 25 avril
    14 janvier signe zodiaque signe astrologique mars compatibilite astrologique verseau sagittaire signe astrologique belier tatouage astrologie sexo signe astrologique taureau
    ascendant lion homme pendentif argent signe astrologique verseau

    Zwakke punten
    astrologie wiktionnaire quel est le signe
    astrologique du 10 juillet signes astrologie
    date 25 mars signe astrologique tatouage femme signe astrologique lion mercure
    en astrologie compatibilite signe astrologique lion et poisson analyse astrologique
    gratuite signe du zodiaque 1er janvier nouveau signe astrologique signe astrologique scorpion image 25 septembre signe zodiaque signe du zodiaque du cancer 21 octobre
    signe zodiaque 1 mars quel signe astrologique pendentif signe astrologique scorpion signe astrologique belier du mois astrologie
    la lune bleue signe astrologique tibetain gemeau signe astrologique date juillet signe astrologique pendentif signe astrologique scorpion signe astrologique celtique animaux calendrier signe astrologique ascendant
    signe astrologique juin 2 mars signe astrologique compatibilite astrologique avec date de naissance signe astrologique du jour sagittaire signe astrologique 4 images 1 mot quel signe astrologique 12 decembre signe zodiaque 11 mars cours gratuit astrologie karmique compatibilite astrologique vierge sagittaire astrologie de la semaine belier definition simple de l'astrologie calculer son ascendant astrologique femme quel
    signe astrologique 7 decembre portrait astrologique lion ascendant cancer astrologie signe
    vierge homme signe astrologique poisson ascendant sagittaire signe
    astrologie arabe masse de fer collier signe astrologique balance 31 mai signe astrologique femme dragon et homme serpent
    astrologie chinoise calculer la lune astrologie astrologie zodiaque chinois gemeau astrologie amour 4 septembre signe
    astrologique 15 mars signe astrologique 21 septembre signe zodiaque description signe zodiaque taureau signe astrologique arabe
    epee comment calculer son signe du zodiaque chinois signe
    astrologique homme verseau femme scorpion compatibilite signe astrologique lion astrologie maison 7 en sagittaire
    signe astrologique pour le 9 novembre 22 avril signe zodiaque calculer signe astrologique gaulois signe zodiaque 4 avril signe astrologique 19 mai calculer votre signe astrologique signe
    zodiaque 31 juillet astrologie maison 6 en capricorne signe zodiaque
    12 mars signe astrologique d'une personne nee le
    1er juin astrologie theme astral carte du ciel et portrait gratuit quel signe astrologique
    chinois je suis signe zodiaque du 14 novembre comment savoir son ascendant astrologique astrologie venus en scorpion signe
    astrologique du 25 novembre theme astrologie vedique gratuit signe astrologique ne le 20 aout signe astrologique tatouage cancer astrologie carte du ciel de naissance signe du zodiaque 26 janvier astrologie chinoise
    dragon de bois chevre eau astrologie chinoise date de signe astrologique astrologie azteque simplifiee les scorpions signe astrologique signe
    zodiaque vierge folle signe zodiaque 14 mai maison en astrologie signe astrologique janvier 22 astrologie siderale vierge juillet signe zodiaque signe astrologique calcul gratuit astrologie
    carte du ciel du jour compatibilite astrologique maman bebe signe astrologique celtique animaux signe astrologique cancer homme en amour astrologie karmique lune noire quel est le signe astrologique du 9 novembre signe astrologique cancer ascendant vierge astrologie celtique sapin quel signe astrologique le 8 juin compatibilite
    signe astrologique lion et sagittaire calendrier signe du zodiaque chinois tigre blanc astrologie chinoise tattoo astrologie
    poisson quel est le signe astrologique du 1 juillet
    qu'est ce que le decan en astrologie compatibilite signe astrologique taureau et vierge carte astrologique du ciel signe du zodiaque
    taureau ascendant lion signe astrologique de
    la main signe astrologique chinois lapin de terre d'ou vient l'astrologie quel signe astrologique
    en aout description signe astrologique vierge astrologique
    scorpion caracteres signes astrologiques calendrier astrologique chinois quel
    est le signe astrologique du 4 janvier astrologie chinoise et son ascendant astrologie siderale poisson sign astrologique signe
    astrologique taureau vierge symbole signe astrologique scorpion astro analyse astrologique gratuite signe du zodiaque le 21 juin astrologie maison 6 en capricorne pierre precieuse et signe du zodiaque signe astrologique sexo
    homme caracteristique signe astrologique gemeaux signe astrologique 23 avril
    pierre semi precieuse astrologie signe zodiaque
    coq 13eme signe astrologique serpentaire les signes astrologiques les plus gentils les dates des 12 signes astrologiques signe astrologique
    18 mars signe astrologique 19 aout portrait signe astrologique et
    ascendant signe astrologique date naissance compatibilite signe astrologique et
    ascendant signe astrologique gemeaux personnalite quel est mon signe astrologique decan signe astrologique cancer signe astrologique
    25 mars signe astrologique scorpion du mois signe astrologique date 31 janvier astrologie homme cancer ascendant verseau
    personnalite astrologique lion caracteristique du signe astrologique vierge signe astrologique
    23 octobre ascendant signe zodiaque 10 decembre astrologie chinoise du cochon quel est le signe astrologique du 14 mars maison astrologique tarot pierre precieuse astrologie astrologie maison 7
    en sagittaire symbole des signes astrologiques quel signe astrologique pour le 23 janvier signe zodiaque
    1 janvier 6 novembre signe astrologique 25 janvier
    quel signe astrologique astrologie homme poisson femme gemeaux signe astrologique du cancer en tatouage affinites entre signes astrologiques chinois signe du zodiaque mois aout 14 juin quel signe astrologique savoir mon astrologie chinoise astrologie 4 aout medaille signe astrologique cancer signe astrologique celtique animaux signe astrologique du sagittaire homme image tatouage signe astrologique balance
    ascendant astrologie occidentale signe astrologique du 20 octobre
    signe astrologique femme poisson homme lion astrologie lune en maison 9 pierre astrologie vierge 14 juin quel signe astrologique
    signe astrologique 16 novembre signe astrologique de la main pendentif signe astrologique pierre signe astrologique scorpion tatouage signe astrologique et prenom chevre terre
    astrologie chinoise quel signe astrologique en octobre signe zodiaque
    20 juin compatibilite signe astrologique date de naissance calendrier des signes du zodiaque chinois 2 aout
    signe astrologique signe astrologique femme verseau homme lion signe zodiaque lion ascendant vierge ne le 23 septembre quel signe astrologique compatibilite
    amoureuse astrologique gay cancer dates astrologie
    signe astrologique le 25 avril 14 janvier signe zodiaque
    signe astrologique mars compatibilite astrologique verseau sagittaire signe astrologique belier tatouage
    astrologie sexo signe astrologique taureau ascendant lion homme pendentif argent signe astrologique verseau

    Door quel est le signe astrolo op 13 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Oplichters allemaal!! Asociale medewerker Rob !! Ik raad niemand aan om klant te worden bij jullie !! Noooit in hun val trappen met hun mooie praatjes die ze niet waarmaken. En je abonnemeng verlengen terwijl je duidelijk aangaf nooit meer klant te willen blijven als ze weer met aanbod komen!!

    Sterke punten
    Oplichters!!

    Zwakke punten
    Oplichters!!!

    Door Slava op 5 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tijdje hier onze zakelijke site ondergebracht. Na een week was de site gehackt terwijl Joomla helemaal up-to-date was. Ook alle extensies waren up-to-date. Onze site werd vervolgens door hun gedeactiveerd en we konden er zelf ook niet meer bij. Op mail werd niet gereageerd.

    Na een week was de site ineens weer online. We hebben toen meteen de site vergeleken met de back-up die we hadden. Geen verschillen. Alles laten controleren door een beveiligingsexpert. Die vond niets bijzonders.

    We hebben een mail gestuurd aan Codyco daarover. Gevolg: onze site werd volledig verwijderd!

    Inmiddels hosten we onze site elders en zonder problemen. De site wordt up-to-date gehouden en is nooit meer zogenaamd gehackt. Opvallend is dat de site bij de nieuwe hostingpartij ook meteen stukken sneller is.

    Ik raad niemand aan om de site bij Codyco te hosten. Erg kinderachtige manieren (niet reageren) en zeer onprofessioneel om een site maar gewoon te verwijderen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    commmuniceert niet
    trage site
    wanprestatie door site te verwijderen zonder overleg, onprofessioneel

    Door Ada van Veen op 16 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geen klachten terwijl ik er nu al een paar jaar bij zit. Heb in het verleden hinder ondervonden van een aantal DDOSen die ze hadden. Was vervelend dus heb dit gezegd in een ticket. Ik lees daarnet in een update die belooft was dat dit verbetert is en gepdatet. Inclusief een geheel rapport wat er veranderd is. Dat beschrijft naar mijn mening mijnhostingpartner. Ze luisteren naar je en communiceren goed.
    Genoeg reden om te blijven.

    Sterke punten
    uptime
    windows IIS servers
    verstand van zaken

    Zwakke punten
    geen telefoon nummer, echter wel chat + ticket.

    Door Frank op 19 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb in de afgelopen jaren meerdere hosters versleten maar hier voel ik me pas echt op mij plek. In het begin ging het wel wat stroef voor mijn gevoel maar uiteindelijk geven ze gewoon hele goede support voor een lage prijs. Hoge uptime en stabiele diensten. Als ze deze kwaliteit vasthouden dan blijf ik voor de komende jaren zeker klant van ze!

    Door Erwin Hokken op 22 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen jaren klant van mijnhostingpartner.nl geweest en ben daar zeer positief over. Ze leveren een kwalitatief goede dienst voor weinig geld en de service is gewoon top. Ok, ze hebben weleenswaar geen telefonische support, maar via de chat zijn ze er altijd met me uitgekomen. Ik zou ze zeker aanraden.

    Sterke punten
    Hoge uptime
    Goede en behulpzame klantenservice
    Lage prijs

    Zwakke punten
    Geen telefonische support, maar zoals ik aangaf is de chat een prima alternatief.

    Door Rene Sijlman op 12 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zit nu al een aantal jaren bij mijnhostingpartner.nl voor een webhost. Ben begonnen met een projectje voor school te hosten. Is later uitgebreid naar meerdere domein namen en pakketten.

    Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden die je hebt bij het control panel en de support is naar mijn mening uitstekend voor wat je betaald. Chat werkt lekker en zie je ook steeds meer gebruikt worden overal. Als je een probleem hebt wat niet via de chat kan worden opgelost dan stuur je een ticket in.
    Nederlandse support en servers is ook een fijn idee.

    Sterke punten
    - support
    - Windows servers voor asp.net
    - control panel met tal van opties
    - bereikbaarheid van de website.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bram de Jong op 13 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze provider verdient niet eens het predicaat provider. De webhosting werkt nog langzamer dan langzaam en als het je lukt om iets te installeren moet je er niet gek van opkijken om er minimaal een dag over te doen om de aanpassingen ook daadwerkelijk zichtbaar te maken. Bij aanpassingen die je maakt wordt je wachten op een succesvolle inlog beloond met heel veel automatisch uitgelogd worden en vaak vastlopen bij het opslaan. De servicedienst zou die naam niet mogen hebben, want service heb ik nog niet kunnen ontdekken. 2/3 dagen voor je antwoord krijgt is heel normaal. Het antwoord wat je krijgt heb je namelijk zelf ook al gevonden op hun helpdesk pagina. Dus maar weer een nieuwe ticket en weer 3 dagen verder. Als je het toch niet kunt laten om voor M9ijnDomein te kiezen neem dan vooral het goedkoopste pakket. Dit werkt ook voor geen meter, maar scheelt je wel mooi 60,- ergernis. Bovendien kun je bij het goedkope pakket zelf meer instellen en regelen dan bij het dure pakket. Kortom weggegooid geld.

    Sterke punten
    Niet kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    De servers en de service!

    Door JKforyou op 28 januari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Waardeloze host met slechte service.

    Problemen begonnen al op dag 1 toen plots bleek dat de domeinnaam toch niet beschikbaar was en de problemen hielden niet op.

    Na aanschaf van 3 extra Databases was er geen enkele asp app te installeren. Bij melden hiervan voortdurend de reactie dat eraan gewerkt werd maar ondertussen gebeurende er niets.

    Laten weten dat ik via paypal een dispute had geopend, waarvan het naar uitziet dat ik die moet gaan opwaarderen omdat er natuurlijk weer geen enkele reactie op komt, lag het allemaal ineens aan mij .

    Kortom; goedkoop is ook in dit geval duurkoop. Absoluut NIET in zee gaan met mijn hosting partner

    Sterke punten
    ??

    Zwakke punten
    Alle zo'n beetje

    Daarnaast;
    niet telefonisch bereikbaar
    Problemen worden bij de klant gelegd
    Toezegging zaken op te lossen en vervolgens niets doen

    Door M Vos op 20 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Domeinwinkel biedt prima diensten. Ik heb sinds een paar jaar een uitgebreide webshop bij ze die een goede performance geeft en eigenlijk nooit offline is. Daarnaast is de supportafdeling ook persoonlijk betrokken en snel met reacties.

    Sterke punten
    Performance
    Support
    Gemak

    Zwakke punten
    Niet-telefonisch bereikbaar

    Door Hans op 26 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onprofessionele organisatie waar men spartaanse methoden gebruikt om het gebrek aan kennis te maskeren. Veiligheid wordt afgedwongen door technieken onbruikbaar te maken. Een moderne site kun je dus beter elders hosten.
    Paar simpele html-webpagina's gaat wel...

    Sterke punten
    Aanvankelijk wil men best veel voor je doen (moet ook wel want supportpagina's zijn niet echt gebruiksvriendelijk). Eerder kon je ook op de gekste tijdstippen bellen, maar dat hebben ze inmiddels alweer ruim een half jaar afgeschaft.

    Zwakke punten
    Onvoldoende kennis waardoor te rigoureuze methoden worden toegepast wat de werking van e.e.a. beinvloedt en als je daar een opmerking over maakt dan ligt het altijd aan jouw internetprovider (ook als je er twee of drie gebruikt; ziggo, xs4all en mobiel t-mobile).

    Door Peter op 29 september 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

WebhostReview

Op WebhostReview.nl lees je reviews over alle webhosts van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw webhost ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Webhosts