MijnHostingPartner.nl voorziet in de behoefte om tegen de scherpste prijzen te concurreren met andere hosting providers. Simpele keuzes, snelle registratie, snelle activering van pakketten en afhandeling van uw vragen. En dat alles tegen de scherpste prijs! Betrouwbaar, Goed, Goedkoop, Simpel en Snel, dat is MijnHostingPartner.nl!

Reviews over Mijn Hosting Partner

 • Slecht contact mee te krijgen. Mijn sites hebben er weken uitgelegen vanwege een virus aanval. Soms komt het voor dat de site het ineens niet meer doen. Dan moet je tickets aanmaken en in de wacht gaan staan. Sites laden erg langzaam. Trage servers en service.

  Sterke punten
  De prijs misschien? Verder is ;er niet echt een sterk punt aan te wijzen.

  Zwakke punten
  De ondersteuning (helpdesk), trage responsetijd. Geen telefonische bereikbaarheid. Alles moet via tickets gebeuren en dat is niet fijn als je haast hebt omdat je opdrachten via je site mis gaat lopen.

  Door Ro op 26 april 2019 Reageer
 • Hebben afgelopen januari een aanval gehad. Heb er zelf ook hinder van gehad, op het moment zwaar ***. Maar ik ben erg goed geholpen. Ben al jaren klant en verder nooit geen problemen. Top voor de rest.

  Door Hendruk op 4 april 2019 Reageer
 • Cryptolocker virus. Alle backups gewist, groot deel nog steeds niet bereikbaar na 30 (!!!) dagen. Vermijden!

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Beveiliging. Backups. Service.

  Door Frederik op 1 februari 2019 Reageer
 • Geen klachten terwijl ik er nu al een paar jaar bij zit. Heb in het verleden hinder ondervonden van een aantal DDOSen die ze hadden. Was vervelend dus heb dit gezegd in een ticket. Ik lees daarnet in een update die belooft was dat dit verbetert is en geŁpdatet. Inclusief een geheel rapport wat er veranderd is. Dat beschrijft naar mijn mening mijnhostingpartner. Ze luisteren naar je en communiceren goed.
  Genoeg reden om te blijven.

  Sterke punten
  uptime
  windows IIS servers
  verstand van zaken

  Zwakke punten
  geen telefoon nummer, echter wel chat + ticket.

  Door Frank op 19 november 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Heb in de afgelopen jaren meerdere hosters versleten maar hier voel ik me pas echt op mij plek. In het begin ging het wel wat stroef voor mijn gevoel maar uiteindelijk geven ze gewoon hele goede support voor een lage prijs. Hoge uptime en stabiele diensten. Als ze deze kwaliteit vasthouden dan blijf ik voor de komende jaren zeker klant van ze!

  Door Erwin Hokken op 22 april 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Afgelopen jaren klant van mijnhostingpartner.nl geweest en ben daar zeer positief over. Ze leveren een kwalitatief goede dienst voor weinig geld en de service is gewoon top. Ok, ze hebben weleenswaar geen telefonische support, maar via de chat zijn ze er altijd met me uitgekomen. Ik zou ze zeker aanraden.

  Sterke punten
  Hoge uptime
  Goede en behulpzame klantenservice
  Lage prijs

  Zwakke punten
  Geen telefonische support, maar zoals ik aangaf is de chat een prima alternatief.

  Door Rene Sijlman op 12 april 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Zit nu al een aantal jaren bij mijnhostingpartner.nl voor een webhost. Ben begonnen met een projectje voor school te hosten. Is later uitgebreid naar meerdere domein namen en pakketten.

  Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden die je hebt bij het control panel en de support is naar mijn mening uitstekend voor wat je betaald. Chat werkt lekker en zie je ook steeds meer gebruikt worden overal. Als je een probleem hebt wat niet via de chat kan worden opgelost dan stuur je een ticket in.
  Nederlandse support en servers is ook een fijn idee.

  Sterke punten
  - support
  - Windows servers voor asp.net
  - control panel met tal van opties
  - bereikbaarheid van de website.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Bram de Jong op 13 februari 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Waardeloze host met slechte service.

  Problemen begonnen al op dag 1 toen plots bleek dat de domeinnaam toch niet beschikbaar was en de problemen hielden niet op.

  Na aanschaf van 3 extra Databases was er geen enkele asp app te installeren. Bij melden hiervan voortdurend de reactie dat eraan gewerkt werd maar ondertussen gebeurende er niets.

  Laten weten dat ik via paypal een dispute had geopend, waarvan het naar uitziet dat ik die moet gaan opwaarderen omdat er natuurlijk weer geen enkele reactie op komt, lag het allemaal ineens aan mij .

  Kortom; goedkoop is ook in dit geval duurkoop. Absoluut NIET in zee gaan met mijn hosting partner

  Sterke punten
  ??

  Zwakke punten
  Alle zo'n beetje

  Daarnaast;
  niet telefonisch bereikbaar
  Problemen worden bij de klant gelegd
  Toezegging zaken op te lossen en vervolgens niets doen

  Door M Vos op 20 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Mijn Hosting Partner

Schrijf je eigen review over Mijn Hosting PartnerWebhostReview

Op WebhostReview.nl lees je reviews over alle webhosts van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw webhost ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Webhosts