Webhosting, Cloud en Dedicated Servers- OVH OVH ondersteunt uw bedrijfsgroei met de beste web-infrastructuur: Big Data hosting, domeinnamen, dedicated server, CDN, Cloud, etc.

OVH Reviews

  "goedkoop" is duurkoop

  alle slechtste hosting/support ever.
  Heb een maandelijkse vps voor 6 euro en ineens moest ik 22x de maandelijkse kosten betalen door een fout in hun systeem. Om te voorkomen dat de server geschorst wordt maar betaald. 6 Tickets verder, 4 telefoontjes verder van uren, 4 weken verder en nog steeds geen stuiver terug en ondertussen wederom de maandelijks fee moeten betalen, gelukkig niet 22x maar geen mogelijkheid om met de Poolse helpdesk een afspraak te maken mijn teveel betaalde terug te krijgen.
  Verhuizing maar ingepland want nooit nooit nooit meer OVH voor mij

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  de lijst is te lang, maar hierbij een paar
  Lange wachttijd op support/antwoord
  geen live help
  engelse (met zwaar Pools accent) helpdesk

  opzeggen wordt tegengewerkt

  Wij stuurden vruchteloos mails - aangetekende schrijvens - deden telefoontjes naar het callcenter - poogden via het portaal het contract te beeindigen. Je loopt tegen een muur. Dit is het meest onpersoonlijke, onefficiente bedrijf als mogelijk. Inmiddels halen deze boeven nog steeds geld af via de domiciliëring. Ook bij de bank zijn er moeilijkheden om dit stil te leggen. Heb mijn buik vol hiervan

Bezoek OVH

Schrijf een review