Codyco biedt webhosting aan. Dit houdt in dat je als klant gebruik maakt van één server, die je samen met anderen deelt. Dit is een stuk voordeliger voor u als klant maar zou ook nadelen met zich mee kunnen brengen: Als andere websites enorm druk worden, of slecht gebouwd zijn, dan zou jij daar als gebruiker last van kunnen hebben, maar niet bij ons. Elke gebruiker, dus elk webhostingpakket, heeft een eigen toegewezen (zeer ruime) hoeveelheid resources die niet kunnen worden overschreden. Daarnaast maakt Codyco voor haar webhosting gebruik van virtualisatie. Zo worden bij ons, in het geval van storing, de virtuele servers automatisch verplaatst naar een andere fysieke server.

Codyco Reviews

  Nooit meer - slechte hosting

  Tijdje hier onze zakelijke site ondergebracht. Na een week was de site gehackt terwijl Joomla helemaal up-to-date was. Ook alle extensies waren up-to-date. Onze site werd vervolgens door hun gedeactiveerd en we konden er zelf ook niet meer bij. Op mail werd niet gereageerd.

  Na een week was de site ineens weer online. We hebben toen meteen de site vergeleken met de back-up die we hadden. Geen verschillen. Alles laten controleren door een beveiligingsexpert. Die vond niets bijzonders.

  We hebben een mail gestuurd aan Codyco daarover. Gevolg: onze site werd volledig verwijderd!

  Inmiddels hosten we onze site elders en zonder problemen. De site wordt up-to-date gehouden en is nooit meer zogenaamd gehackt. Opvallend is dat de site bij de nieuwe hostingpartij ook meteen stukken sneller is.

  Ik raad niemand aan om de site bij Codyco te hosten. Erg kinderachtige manieren (niet reageren) en zeer onprofessioneel om een site maar gewoon te verwijderen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  commmuniceert niet
  trage site
  wanprestatie door site te verwijderen zonder overleg, onprofessioneel

  spartaanse methoden boven slimme oplossingen

  Onprofessionele organisatie waar men spartaanse methoden gebruikt om het gebrek aan kennis te maskeren. Veiligheid wordt afgedwongen door technieken onbruikbaar te maken. Een moderne site kun je dus beter elders hosten.
  Paar simpele html-webpagina's gaat wel...

  Sterke punten
  Aanvankelijk wil men best veel voor je doen (moet ook wel want supportpagina's zijn niet echt gebruiksvriendelijk). Eerder kon je ook op de gekste tijdstippen bellen, maar dat hebben ze inmiddels alweer ruim een half jaar afgeschaft.

  Zwakke punten
  Onvoldoende kennis waardoor te rigoureuze methoden worden toegepast wat de werking van e.e.a. beinvloedt en als je daar een opmerking over maakt dan ligt het altijd aan jouw internetprovider (ook als je er twee of drie gebruikt; ziggo, xs4all en mobiel t-mobile).

Bezoek Codyco

Schrijf een review