Hosting Providers

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Extra-Hosting

Extra-Hosting

Wij zorgen er voor dat de belangrijkste zaken voor uw website goed geregeld zijn:

Stabiliteit - Snelheid - Gebruiksgemak - Veiligheid

Onze pakketten zijn samengesteld om iedere soort onderneming te voorzien van de juiste benodigdheden. Als loodgieter of schilder heeft u geen ingewikkelde website nodig. Wanneer u een winkel heeft die ook online artikelen wil gaan verkopen heeft u juist wel een technisch goede website nodig. In beide gevallen kunt u bij ons de juiste keuze maken! Weet u niet wat het beste bij u past? Bel of mail ons gerust!
Lees verder »

Bezoek Extra-Hosting

2

Reviews en Ervaringen over Mijn Hosting Partner

Mijn Hosting Partner

MijnHostingPartner.nl voorziet in de behoefte om tegen de scherpste prijzen te concurreren met andere hosting providers. Simpele keuzes, snelle registratie, snelle activering van pakketten en afhandeling van uw vragen. En dat alles tegen de scherpste prijs!

Betrouwbaar, Goed, Goedkoop, Simpel en Snel, dat is MijnHostingPartner.nl!
Lees verder »

Bezoek Mijn Hosting Partner

3

Reviews en Ervaringen over Natuurlijk! Web en Hosting

Natuurlijk! Web en Hosting

Voor Natuurlijk! Web & Hosting is het aanbieden van groene hosting slechts het begin. Wij onderscheiden ons door een hoog serviceniveau aan te bieden. Zo ondersteunen wij u kosteloos met het online zetten van uw website en geven u persoonlijk en gratis advies omtrent zoekmachineoptimalisatie.

Wij bieden u de support en service die u nodig heeft om uw website zo goed mogelijk en vindbaar neer te zetten. Voor u simpel en tegen een concurrerende prijs. Met onze persoonlijke aanpak denken wij vanuit uw wensen met u mee en zorgen ervoor dat uw website altijd online staat.
Lees verder »

Bezoek Natuurlijk! Web en Hosting

4

Reviews en Ervaringen over Codyco

Codyco

Codyco biedt webhosting aan. Dit houdt in dat je als klant gebruik maakt van één server, die je samen met anderen deelt. Dit is een stuk voordeliger voor u als klant maar zou ook nadelen met zich mee kunnen brengen: Als andere websites enorm druk worden, of slecht gebouwd zijn, dan zou jij daar als gebruiker last van kunnen hebben, maar niet bij ons. Elke gebruiker, dus elk webhostingpakket, heeft een eigen toegewezen (zeer ruime) hoeveelheid resources die niet kunnen worden overschreden.

Daarnaast maakt Codyco voor haar webhosting gebruik van virtualisatie. Zo worden bij ons, in het geval
Lees verder »

Bezoek Codyco

5

Reviews en Ervaringen over Power Internet

Power Internet
Lees verder »

Bezoek Power Internet

6

Reviews en Ervaringen over Domeinwinkel

Domeinwinkel

Domeinwinkel garandeert stabiele diensten en uitstekende service aan haar klanten. Alle hostingpakketten kunnen na aanvraag daarom 30 dagen uitgeprobeerd worden. Binnen 30 dagen niet tevreden? Dan krijg je het aankoopbedrag terug!

Met een webhosting pakket kun je een website op internet plaatsen en eigen e-mail ontvangen en verzenden. Wanneer je bij ons een webhostingpakket afneemt, "huur" je een afgebakend stukje ruimte op een van onze webservers. Deze hebben 24-uur per dag, 7 dagen in de week een snelle, stabiele en veilige verbinding met het internet.
Lees verder »

Bezoek Domeinwinkel

7

Reviews en Ervaringen over MijnDomein

MijnDomein

Webhosting van Mijndomein

Wil jij zelf met WordPress, Joomla, of andere website software je website in elkaar zetten? Gewoon met een hostingpakket, FTP en klaar... Dan is Webhosting van Mijndomein iets voor jou. Alles wat je nodig hebt in een hostingpakket, tegen een duidelijke prijs, zonder verborgen kosten.
Lees verder »

Bezoek MijnDomein

8

Reviews en Ervaringen over Alfa Hosting

Alfa Hosting

Wilt u uw website online zetten? Dan heeft u webruimte nodig. AlfaHosting levert kwalitatieve en betaalbare webhosting met ruime mogelijkheden voor zakelijk en persoonlijk gebruik. Omdat u rekent op een constante beschikbaarheid én een supersnelle verbinding maken wij gebruik van A-kwaliteit servers en netwerken gehost in betrouwbare datacenters in Nederland.
Lees verder »

Bezoek Alfa Hosting

9

Reviews en Ervaringen over Alles in een hosting

Alles in een hosting

Alles-in-één hosting is in het begin van 2014 opgericht en heeft zich tot doel gesteld om de beste hosting ervaring van Nederland te creëren. Wij onderscheiden ons onder andere door onze enthousiaste klantenservice, die graag een stapje extra voor u zet. We zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Alles-in-één hosting is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf en is gevestigd in Lelystad. Het team van alles-in-één hosting bestaat uit een kleine groep professionals die verdergaat waar de rest stopt.
Lees verder »

Bezoek Alles in een hosting

10

Reviews en Ervaringen over Almost Free Hosting

Almost Free Hosting

Almost Free Hosting biedt u een zeer compleet hosting pakket.
U beschikt hierbij over php, een formmailer en zeer uitgebreide dagelijkse statistieken.

Dataverkeer gaat per ½ GB dat is bij een normale site voldoende voor een paar honderd bezoekers per dag, daarbij hoort circa 30 MB schijfruimte dat is genoeg voor ongeveer 100 webpagina's.
Lees verder »

Bezoek Almost Free Hosting

11

Reviews en Ervaringen over Amini

Amini

Stabiele Joomla! Hosting met EHBO ondersteuning. Met Joomla! Hosting van Amini kunt u zich richten op uw website, bedrijf of stichting! Onze Joomla Hosting spreekt voor zich. Het werkt intuïtief en is betrouwbaar.

Technisch gezien zijn er voldoende hostingproviders die Joomla ondersteunen (maar na betaling laten ze het u zelf uitzoeken). Wij ondersteunen Joomla wel volledig en nemen onze verantwoordelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat u met ons een betrouwbare partner hebt. Iemand op wie u altijd terug kunt vallen.
Lees verder »

Bezoek Amini

12

Reviews en Ervaringen over Antagonist

Antagonist

Webhosting en domeinnamen met de beste kwaliteit en service – Antagonist

Kies voor de prijswinnende webhosting van Antagonist! Veilige hosting, snelle domeinnaamregistratie, gratis SSL, live chat en meer.
Lees verder »

Bezoek Antagonist

13

Reviews en Ervaringen over Antilope Hosting

Antilope Hosting

Antilope Hosting is een hosting bedrijf gestart in 2013 met als doel een zo breed mogelijke hostingmarkt te bedienen voor concurrerende prijzen.
Met ruim 30 jaar ervaring in webhosting en systeembeheer kan Antilope Hosting een product aanbieden wat stabiel, snel en betrouwbaar is.

Om dit te realiseren hebben wij in ons datacenter is alles 2 en 3 dubbel uitgevoerd om onderbrekingen in de dienstverlening tot een minimum te beperken.
Lees verder »

Bezoek Antilope Hosting

14

Reviews en Ervaringen over Argeweb

Argeweb

Hosting provider voor domeinnaam registreren en webhosting

Hosting bij Argeweb. Webhosting pakketten, VPS hosting en domeinnaam registreren bij één van de grootste hosting providers van Nederland.
Lees verder »

Bezoek Argeweb

15

Reviews en Ervaringen over Berris Hosting

Berris Hosting

Welkom bij Berris Hosting. Goed Beter Berris, op weg naar je eigen website! Bij Berrishosting bent u verzekerd van uitstekende servers die ervoor zorgen dat bezoekers van uw site geen traagheid ervaren als ze uw site bezoeken. Ook de email die gekoppeld is aan uw domeinnaam wordt snel en betrouwbaar afgehandeld.
Lees verder »

Bezoek Berris Hosting

16

Reviews en Ervaringen over Blue Host

Blue Host

Best Website Hosting Services - Secure & Reliable Hosting - Bluehost

Bluehost is one of the largest website hosting providers and powers millions of websites. Learn more about our secure and reliable hosting services today!
Lees verder »

Bezoek Blue Host

17

Reviews en Ervaringen over BlueYellow

BlueYellow

BlueYellow staat sinds 1 oktober 2001 ingeschreven bij de KVK als Besloten Vennootschap onder nummer 08190834. Sinds de start van ons bedrijf hebben wij een snelle groei doorgemaakt, voornamelijk door mond-tot-mond reclame. Daardoor zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot webhostingbedrijf.

We staan bekend als een goedkope hostingprovider die bovendien uitstekende kwaliteit en service levert. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de referenties die bestaande klanten plaatsen op diverse vergelijkingssites voor hostingbedrijven.
Lees verder »

Bezoek BlueYellow

18

Reviews en Ervaringen over BrillianceHosting

BrillianceHosting

BrillianceHosting is een zakelijke, tevens particuliere internet service provider (ISP) welke zich gespecialiseerd heeft in applicatie- en dedicated hosting. Naast deze diensten kunt u ook bij ons terecht om uw website te publiceren met een van onze Shared hosting pakketen en voor één of meerdere domein registraties.
Lees verder »

Bezoek BrillianceHosting

19

Reviews en Ervaringen over Byte

Byte

Byte - De beste webhosting voor websites en Magento webshops - Byte

Byte is dé webhoster gespecialiseerd in Magento hosting en webhosting op clustertechnologie. Sterk gefocust op ultieme service, snelheid en ontwikkeling.
Lees verder »

Bezoek Byte

20

Reviews en Ervaringen over Correcthosting

Correcthosting

Aangezien u uw website zonder problemen en storingen online wilt krijgen en houden, hebt u ongetwijfeld behoefte aan een goede en betrouwbare hoster. Deze moet u kunnen voorzien van een snelle server (om de website snel te kunnen openen) en goede service als er problemen optreden. In beide gevallen garandeert Correcthosting hieraan te voldoen.

Correcthosting heeft vier pakketten samengesteld. De keuze voor een pakket is niet alleen afhankelijk van het ‘soort’ website, maar vooral van de aantallen mensen die u wilt bereiken. Mocht achteraf gezien uw website beter bezocht worden dan verwacht
Lees verder »

Bezoek Correcthosting

21

Reviews en Ervaringen over D-Hosting

D-Hosting

Betaalbare Webhosting: sinds de oprichting in 2000 heeft D-Hosting een zeer stabiel prijsbeleid weten te hanteren. Geen onaangename prijsstijgingen en dat terwijl de pakketten steeds groter zijn geworden. Door deze stabiele koers bestaat D-Hosting nu alweer 13 jaar en dat is voor deze sector lang te noemen. D-Hosting biedt behalve stabiele prijzen ook een stabiele dienstverlening met een uitstekende ondersteuning.
Lees verder »

Bezoek D-Hosting

22

Reviews en Ervaringen over Dedistart

Dedistart

dediSTART.com - Cheap Dedicated Servers in Europe

dediSTART.com offers cheap dedicated servers with high performance and 24/7 support in Europe.
Lees verder »

Bezoek Dedistart

23

Reviews en Ervaringen over DMM Bys Development

DMM Bys Development

Naast webdevelopment biedt DMM Bys Development hostingdiensten aan haar klanten aan. DMM Bys Development biedt een aantal standaardpakketten (shared hosting) aan, maar levert ook webhosting diensten op maat (eigen server). In beide gevallen verzorgen we zowel afhandeling van e-mail als het hosten van een website of -applicatie.
Lees verder »

Bezoek DMM Bys Development

24

Reviews en Ervaringen over Domein Registreren

Domein Registreren

Registratie van alle gewenste domeinnnamen | Domein-Registreren.nl

Alle mogelijke domeinnaam extensies registreren/vastleggen plus aanvullende diensten: doorlinken, websites, webshops, hosting, Wordpress, Joomla!, SSL certificaten, e-mail. Transparante kosten, meer dan 10 jaar ervaring, betrouwbaar en snel, telefonische helpdesk.
Lees verder »

Bezoek Domein Registreren

25

Reviews en Ervaringen over E-Dentify

E-Dentify

U vindt hier de webhosting pakketten met een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen van Nederland. Webhosting begint - zoals u ziet - bij E-Dentify Internet Diensten al vanaf 1,00 euro per maand. Natuurlijk wilt u hier een domeinnaam bij, zoals www.uwnaam.nl. Een overzicht van de beschikbare domein-extensies (TLD's), vindt u hier. Een .NL domeinnaam heeft u al voor 10,00 euro per jaar; dat betekent dat u uw eigen website en domeinaam al heeft voor slechts 22,00 euro per jaar, inclusief BTW en administratiekosten!
Lees verder »

Bezoek E-Dentify