Complete Lijst met Webhosts

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Extra-Hosting

(50% aanbevolen)

Extra-Hosting

Wij zorgen er voor dat de belangrijkste zaken voor uw website goed geregeld zijn:

Stabiliteit - Snelheid - Gebruiksgemak - Veiligheid

Onze pakketten zijn samengesteld om iedere soort onderneming te voorzien van de juiste benodigdheden. Als loodgieter of schilder heeft u geen ingewikkelde website nodig. Wanneer u een winkel heeft die ook online artikelen wil gaan verkopen heeft u juist wel een technisch goede website nodig. In beide gevallen kunt u bij ons de juiste keuze maken! Weet u niet wat het beste bij u past? Bel of mail ons gerust!
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Alfa Hosting

(50% aanbevolen)

Alfa Hosting

Wilt u uw website online zetten? Dan heeft u webruimte nodig. AlfaHosting levert kwalitatieve en betaalbare webhosting met ruime mogelijkheden voor zakelijk en persoonlijk gebruik. Omdat u rekent op een constante beschikbaarheid n een supersnelle verbinding maken wij gebruik van A-kwaliteit servers en netwerken gehost in betrouwbare datacenters in Nederland.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Alles in een hosting

(50% aanbevolen)

Alles in een hosting

Alles-in-n hosting is in het begin van 2014 opgericht en heeft zich tot doel gesteld om de beste hosting ervaring van Nederland te creren. Wij onderscheiden ons onder andere door onze enthousiaste klantenservice, die graag een stapje extra voor u zet. We zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Alles-in-n hosting is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf en is gevestigd in Lelystad. Het team van alles-in-n hosting bestaat uit een kleine groep professionals die verdergaat waar de rest stopt.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Almost Free Hosting

(50% aanbevolen)

Almost Free Hosting

Almost Free Hosting biedt u een zeer compleet hosting pakket.
U beschikt hierbij over php, een formmailer en zeer uitgebreide dagelijkse statistieken.

Dataverkeer gaat per GB dat is bij een normale site voldoende voor een paar honderd bezoekers per dag, daarbij hoort circa 30 MB schijfruimte dat is genoeg voor ongeveer 100 webpagina's.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Amini

(50% aanbevolen)

Amini

Stabiele Joomla! Hosting met EHBO ondersteuning. Met Joomla! Hosting van Amini kunt u zich richten op uw website, bedrijf of stichting! Onze Joomla Hosting spreekt voor zich. Het werkt intutief en is betrouwbaar.

Technisch gezien zijn er voldoende hostingproviders die Joomla ondersteunen (maar na betaling laten ze het u zelf uitzoeken). Wij ondersteunen Joomla wel volledig en nemen onze verantwoordelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat u met ons een betrouwbare partner hebt. Iemand op wie u altijd terug kunt vallen.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Antagonist

(50% aanbevolen)

Antagonist

Webhosting en domeinnamen met de beste kwaliteit en service Antagonist

Kies voor de prijswinnende webhosting van Antagonist! Veilige hosting, snelle domeinnaamregistratie, gratis SSL, live chat en meer.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Antilope Hosting

(50% aanbevolen)

Antilope Hosting

Antilope Hosting is een hosting bedrijf gestart in 2013 met als doel een zo breed mogelijke hostingmarkt te bedienen voor concurrerende prijzen.
Met ruim 30 jaar ervaring in webhosting en systeembeheer kan Antilope Hosting een product aanbieden wat stabiel, snel en betrouwbaar is.

Om dit te realiseren hebben wij in ons datacenter is alles 2 en 3 dubbel uitgevoerd om onderbrekingen in de dienstverlening tot een minimum te beperken.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Argeweb

(50% aanbevolen)

Argeweb

Hosting provider voor domeinnaam registreren en webhosting

Hosting bij Argeweb. Webhosting pakketten, VPS hosting en domeinnaam registreren bij n van de grootste hosting providers van Nederland.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Berris Hosting

(50% aanbevolen)

Berris Hosting

Welkom bij Berris Hosting. Goed Beter Berris, op weg naar je eigen website! Bij Berrishosting bent u verzekerd van uitstekende servers die ervoor zorgen dat bezoekers van uw site geen traagheid ervaren als ze uw site bezoeken. Ook de email die gekoppeld is aan uw domeinnaam wordt snel en betrouwbaar afgehandeld.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Blue Host

(50% aanbevolen)

Blue Host

Best Website Hosting Services - Secure & Reliable Hosting - Bluehost

Bluehost is one of the largest website hosting providers and powers millions of websites. Learn more about our secure and reliable hosting services today!
Lees verder

Reviews en Ervaringen over BlueYellow

(50% aanbevolen)

BlueYellow

BlueYellow staat sinds 1 oktober 2001 ingeschreven bij de KVK als Besloten Vennootschap onder nummer 08190834. Sinds de start van ons bedrijf hebben wij een snelle groei doorgemaakt, voornamelijk door mond-tot-mond reclame. Daardoor zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot webhostingbedrijf.

We staan bekend als een goedkope hostingprovider die bovendien uitstekende kwaliteit en service levert. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de referenties die bestaande klanten plaatsen op diverse vergelijkingssites voor hostingbedrijven.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over BrillianceHosting

(50% aanbevolen)

BrillianceHosting

BrillianceHosting is een zakelijke, tevens particuliere internet service provider (ISP) welke zich gespecialiseerd heeft in applicatie- en dedicated hosting. Naast deze diensten kunt u ook bij ons terecht om uw website te publiceren met een van onze Shared hosting pakketen en voor n of meerdere domein registraties.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Byte

(50% aanbevolen)

Byte

Byte - De beste webhosting voor websites en Magento webshops - Byte

Byte is d webhoster gespecialiseerd in Magento hosting en webhosting op clustertechnologie. Sterk gefocust op ultieme service, snelheid en ontwikkeling.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Codyco

(25% aanbevolen)

Codyco

Codyco biedt webhosting aan. Dit houdt in dat je als klant gebruik maakt van n server, die je samen met anderen deelt. Dit is een stuk voordeliger voor u als klant maar zou ook nadelen met zich mee kunnen brengen: Als andere websites enorm druk worden, of slecht gebouwd zijn, dan zou jij daar als gebruiker last van kunnen hebben, maar niet bij ons. Elke gebruiker, dus elk webhostingpakket, heeft een eigen toegewezen (zeer ruime) hoeveelheid resources die niet kunnen worden overschreden.

Daarnaast maakt Codyco voor haar webhosting gebruik van virtualisatie. Zo worden bij ons, in het geval van storing, de virtuele servers automatisch verplaatst naar een andere fysieke server.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Correcthosting

(50% aanbevolen)

Correcthosting

Aangezien u uw website zonder problemen en storingen online wilt krijgen en houden, hebt u ongetwijfeld behoefte aan een goede en betrouwbare hoster. Deze moet u kunnen voorzien van een snelle server (om de website snel te kunnen openen) en goede service als er problemen optreden. In beide gevallen garandeert Correcthosting hieraan te voldoen.

Correcthosting heeft vier pakketten samengesteld. De keuze voor een pakket is niet alleen afhankelijk van het soort website, maar vooral van de aantallen mensen die u wilt bereiken. Mocht achteraf gezien uw website beter bezocht worden dan verwacht, dan kunt u zo overschakelen naar een ander pakket.

Domeinnaam veiling
Lees verder

Reviews en Ervaringen over D-Hosting

(50% aanbevolen)

D-Hosting

Betaalbare Webhosting: sinds de oprichting in 2000 heeft D-Hosting een zeer stabiel prijsbeleid weten te hanteren. Geen onaangename prijsstijgingen en dat terwijl de pakketten steeds groter zijn geworden. Door deze stabiele koers bestaat D-Hosting nu alweer 13 jaar en dat is voor deze sector lang te noemen. D-Hosting biedt behalve stabiele prijzen ook een stabiele dienstverlening met een uitstekende ondersteuning.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Dedistart

(50% aanbevolen)

Dedistart

dediSTART.com - Cheap Dedicated Servers in Europe

dediSTART.com offers cheap dedicated servers with high performance and 24/7 support in Europe.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over DMM Bys Development

(50% aanbevolen)

DMM Bys Development

Naast webdevelopment biedt DMM Bys Development hostingdiensten aan haar klanten aan. DMM Bys Development biedt een aantal standaardpakketten (shared hosting) aan, maar levert ook webhosting diensten op maat (eigen server). In beide gevallen verzorgen we zowel afhandeling van e-mail als het hosten van een website of -applicatie.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Domein Registreren

(50% aanbevolen)

Domein Registreren

Registratie van alle gewenste domeinnnamen | Domein-Registreren.nl

Alle mogelijke domeinnaam extensies registreren/vastleggen plus aanvullende diensten: doorlinken, websites, webshops, hosting, Wordpress, Joomla!, SSL certificaten, e-mail. Transparante kosten, meer dan 10 jaar ervaring, betrouwbaar en snel, telefonische helpdesk.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Domeinwinkel

(66.7% aanbevolen)

Domeinwinkel

Domeinwinkel garandeert stabiele diensten en uitstekende service aan haar klanten. Alle hostingpakketten kunnen na aanvraag daarom 30 dagen uitgeprobeerd worden. Binnen 30 dagen niet tevreden? Dan krijg je het aankoopbedrag terug!

Met een webhosting pakket kun je een website op internet plaatsen en eigen e-mail ontvangen en verzenden. Wanneer je bij ons een webhostingpakket afneemt, "huur" je een afgebakend stukje ruimte op een van onze webservers. Deze hebben 24-uur per dag, 7 dagen in de week een snelle, stabiele en veilige verbinding met het internet.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over E-Dentify

(50% aanbevolen)

E-Dentify

U vindt hier de webhosting pakketten met een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen van Nederland. Webhosting begint - zoals u ziet - bij E-Dentify Internet Diensten al vanaf 1,00 euro per maand. Natuurlijk wilt u hier een domeinnaam bij, zoals www.uwnaam.nl. Een overzicht van de beschikbare domein-extensies (TLD's), vindt u hier. Een .NL domeinnaam heeft u al voor 10,00 euro per jaar; dat betekent dat u uw eigen website en domeinaam al heeft voor slechts 22,00 euro per jaar, inclusief BTW en administratiekosten!
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Flexweb Hosting

(50% aanbevolen)

Flexweb Hosting

Kwaliteit webhosting sinds 2001 - Flexwebhosting.nl

Flexwebhosting levert kwaliteit webhosting voor een voordelige prijs. Webhosting en domeinregistratie. Registreer voordelig uw eigen domeinnaam.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Forcez Hosting

(50% aanbevolen)

Forcez Hosting

U bent op zoek naar een hostingprovider die u kan ondersteunen bij uw domeinnaam-registraties of webhosting? Een provider die u de beste service levert en waar u als mens en niet als nummer behandeld wordt? Welkom bij Forcez Hosting, de persoonlijke hostingprovider.
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Future-Hosting

(50% aanbevolen)

Future-Hosting

De Webhosting diensten van Future-Hosting zijn geschikt voor zowel particulieren als het MKB. Door de professionele serverconfiguratie, A-merk hardware en bewezen software die Future-Hosting gebruikt kunt u er altijd op vertrouwen dat uw website online is!
Lees verder

Reviews en Ervaringen over Goedkope Webhoster

(50% aanbevolen)

Goedkope Webhoster

Goedkope webhosting en domeinregistratie incl. SSL v.a. ‚1 p/m Ÿ‡

œ… Goedkope webhosting en domeinregistratie œ… Inclusief gratis SSL certificaat œ… Vanaf 1 euro per maand - Bestel snel goedkope webhosting
Lees verder